ONUR DEMİRAY - Müdür Yardımcısı

24.08.1984 tarihinde Zonguldak Kozlu doğumludur. İlköğretim ve ortaöğretimini Kozlu’da tamamladı. 2002-2006 yılları arasında lisans öğrenimini Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim dalında tamamladı. 2008 Kasım ayında ilk ataması Ağrı Doğubayazıt Karabulak YİBO’ ya sözleşmeli olarak gerçekleşti. Ağrı Doğubayazıt Karabulak YIBO’ da 2011 Haziran ayında kadrolu öğretmenliğe geçti. 2013 yılı il dışı isteğe bağlı yer değiştirme atama döneminde İstanbul Arnavutköy Mimar Sinan İlkokulu’na tayin oldu. 2023 il dışı isteğe bağlı yer değiştirme atama döneminde Zonguldak Kozlu Sivriler Şehit Engin Aydın İlkokulu’na tayin oldu ve 2023 İlk Defa Yönetici Atama döneminde Kozlu Halk Eğitimi Merkezi müdür yardımcısı olarak ataması gerçekleşti. Halen görevine devam etmektedir.  İyi düzeyde İngilizce bilmekte ve gitar çalmaktadır.

(534) 242 6238 Eposta